čtvrtek 28. února 2013

Galerie Srdcí

Milé švadlenky,

dovoluji si Vás pozvat do Galerie Srdcí, kde si můžete prohlédnout všechny středové díly Loudavých Pešků 2013. S pěti z nich budete dál pracovat a šestý díl, to vaše srdce, se vám vrátí koncem roku v podobě hotového Peška.

Samy uvidíte, že každé ze srdcí, které jste svým Peškům ušily, je krásné, vymazlené, nápadité a inspirativní. Každým novým obrázkem jsem byla pokaždé okouzlená a žasla jsem  nad vaší šikovností a  invencí.

Některá ze srdcí Pešků jsou obdivuhodně propracovaná, jiná zase jednoduchá a prostá, ale každé srdce je krásné a silné, protože takové jste ho chtěly mít, je to vaše Srdce. A navíc ta různorodost středových bloků zaručuje, že další šití rozhodně nebude stejné a nudné a že výslední Pešci budou nádherně osobití.

Všechny obrázky jsou očíslovány jinak, než je vaše zařazení do skupin, nedá se tedy uhodnout, které srdce patří do jaké skupiny. To proto, abyste zbytečně nepřišly o napětí a radostné očekávání dalšího tajemného Peška během celé hry.

Děkuji vám za péči, kterou jste šití věnovaly, a přeji nám všem, aby se nám společné šití i nadále takhle dobře dařilo.

Prosím, vstupte.

9 komentářů:

  1. Jedno srdce krásnější než druhé - jsem nesmírně napnutá, co před vánoci z nich vzejde...

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Alenko, tak, to je nářez - to jsou nádherné středy.......
    Děkuji, za organizaci této úžasné a krásné hry.
    Přeji hezký čas. Jarmila

    OdpovědětVymazat
  3. Tak a teď po zhlédnutí těch krásných středů jsem dostala vítr. Nádherné středy a teď mám strach že to pokazím. Každopádně jsem netrpělivá jaký ke mě dorazí.

    OdpovědětVymazat
  4. Já také moc děkuji za organizaci této super hry.Nemůžu se už dočkat,jaký mi přijde střed.Jsou všechny nádherné.Poklona všem švadlenkám. To bude zajímavý šicí rok. Přeji krásné zážitky všem. Lada

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera .. Já už jedno srdce doma mám ;-) .. tak teď budu dumat, co k němu, i když už se něco klube ;-)
    A.

    OdpovědětVymazat
  6. Také žasnu nad tou krásou a ruzdnorodostí ... některé jsou opravdu složitě propracované-klobou dolů.
    Dnes přišel jeden střed mě tak už plánuji co s ním :o)
    Ten muj je ještě doma ... pošlu v pondělí hlídám děti a na poštu se nedostanu i když mám nachystáno.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné středy, ten pro mne čeká ještě na poště, zítra ho vyzvedávám. Holky, šili jste určitě všechny stejný rozměr jako já? Nechápu, jak se vám tam vešlo tolik minidílků :)))). Mám trochu obavu, aby ke mně nedorazil ten keltký uzel nebo přehýbané křivky, to jsem ještě nikdy nedělala. Alespoň mne to donutí zkusit něco nového. Díky moc Vave!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, no to je úrodička krásných "srdcí" já to svoje dnes poslala, tak nejpozději ve středu ho další švadlenka má, mě také zatím ještě nic nedorazilo, tak jsem v očekávání, co mi příjde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já už od středy vyhlížím pošťačku a tys byla na poště až dnes :o))

      Vymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.