pátek 13. prosince 2013

Komu chybí Pešek?

Milé švadlenky,

závěr Peškového roku se nám nějak zadrhl. Bohužel nemám ještě od všech švadlenek fotografie ušitých Pešků, takže ani nemohu dokončit a otevřít slíbené galerie, což mě moc mrzí.

Prosím vás, napište mi do komentářů nebo do mailu, které ještě nemáte svého Peška. Píšu švadlenkám urgence, ale nerada bych zase naháněla někoho zbytečně. 

Děkuju vám za pochopení a spolupráci a přeju vám krásný a co nejklidnější víkend.

Vave

2 komentáře:

  1. Jsem smutná z věcí,které se tu dějí a nechápu některé,že se daly na peška a nesplní to co se na začátku domluvilo. Nejhorší je že se ani neozývají. Ubližují všem těm které se snažily vše dodržet a těšily se na konec jak to dopadne a jak všechny pešci vypadají. Myslela jsem si,že okruh lidí ,které rády šijí jsou si blízké a mají dobré srdce,ale bohužel jsem se zklamala. V životě jsem zažila hodně podrazů,ale takový ještě né. Proč se tedy na to přihlásí když nedodrží termíny a nekomunikují. Já do toho taky dala srdce a šila jsem tak aby se to aspoň trošku líbilo a za odměnu jsem čekala svého peška, ale ten je někde v nenávratnu.Zatím nebudu jmenovat,ale příště,když pešek nedorazí už budu i jmenovat pokud nepřijde vážný důvod pro omluvu.
    Jsem ztoho zdrcená a zrovna před vánoci je mi to dvakrát tak líto.
    Bylo to něco naco jsem se těšila a chtěla jsem také něco dokázat.
    Už budu mít nedůvěru se někam přihlásit a radši se ztáhnu do soukromí.

    OdpovědětVymazat
  2. Alenka se snažila dát určitou komunitu lidí dohromady, a oni se jí tak odvděčí, aby se cítila provinile,ale to nemusí.
    Její snaha byla příjemná a vedení bylo fajn. Tím jí děkuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.