pondělí 11. listopadu 2013

Chodí pešek, nebo nechodí?

Milé švadlenky,

i když Pešek v pátém kole sem tam trochu klopýtl a někdy po cestě i trochu odpočíval, všechny byste teď už u sebe měly mít Peška, kterého zbývá už jen olemovat.

Čas na olemování máte do 30. listopadu, ale dostávám od vás  fotografie hotových Pešků. Krásných Pešků, musím dodat, protože jsem jimi opravdu okouzlena.

Prosím vás, milé švadlenky, i když by se dal Pešek už poslat, tak ho ještě u sebe nechte do konce listopadu. Není tak úplně dobře, když švadlenka má u sebe dva Pešky, a to přesto, že jednoho už si ponechává, že ten Pešek je její.

Vydržte to ještě, prosím, neposílejte ještě hotové pešky na cestu.

Od začátku prosince pak začnu otevírat postupně alba po jednotlivých kolech a potom také alba podle skupin, kde uvidíte zase růst jednotlivých Pešků. Také se vám chystám v mailu poslat dokumentaci vašeho šití - uvidíme, jak to všechno budu stíhat.

Přeju vám krásné podzimní dny a příjemné šití.

Vave

11 komentářů:

  1. Ahoj Alenko, už se strašně těším na všechny hotové Pešky v galerii a mooooc děkuji za organizaci této krásné akce, akce plné překrásného tvoření a nabírání zkušeností v šití. DĚKUJI.
    Pokud bude i Pešek příští rok, prosím, prosím o přihlášení.
    Měj se krasotinkově a ať zdravíčko dobře slouží a opatruj se. Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jarmilko, děkuju Ti za milá slova. Musím říct, že jsem původně uvažovala o dalším Peškovi až někdy později, třeba za rok, ale zdá se, že je zájem, abych dalšího Peška vyhlásila dřív. Tak nejspíš přes Vánoce nějakého vymyslím.

      Vymazat
  2. Už se nemohu dočkat na hotové Pešky. Můj soukromý pešek bohužel skončil po třetím kole - čtvrté je navržené, ale už nedošité. Dobře jsem udělala, že jsem se nepřihlásila do plného šití - opravdu nestíhám, jak jsem se obávala... A je mi to tak moc líto....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, Jani, že bohužel nestíháš, sem tam k Tobě nakukuju, jestli jsi přece jen kousek času na Peška neurvala. To nevadí, buď tohoto Peška doděláš později (a bylo to by to fajn, protože začátek je úžasný), nebo se třeba zapojíš do příštího.

      Vymazat
  3. už se moc těším až dorazí ten můj poklad :o)
    Možná si ho dám pod stromeček ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renatko, doufám, že všichni Pešci budou (trochu předčasným) hezkým vánočním překvapením a dárkem.

      Vymazat
  4. Já ještě peška nedostala tak nemůžu šít. Nevím kde se loudá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle toho, co mi psaly švadlenky, všichni Pešci by měli být už na místě. Prosím vás, kdo ho nemá, kontaktujte předchozí švadlenku a požádejte o podací číslo balíčku. Všechny zásilky se dnes dají sledovat.
      Moc mě to mrzí, 5. kolo se v některých případech opravdu hodně opozdilo. Ale já bohužel nezmůžu nic, můžu jen psát a psát a upomínat. :o(

      Vymazat
  5. :( ja tayk jeste nemam peska..nemohu sit dal..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy, měl by být už na cestě - snad se ho podaří přes podací číslo brzo dohonit.
      Je mi moc líto všech zpoždění, nemělo by k nim docházet. :o(

      Vymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.