pondělí 14. října 2013

Konec 5. kola se blíží!

Milé švadlenky,


tak koukám do kalendáře a do své tabulky a říkám si, že je nejvyšší čas zvednout prst a popohnat vás. :-)

Ovšem tentokrát se mi to dělá těžko, protože .... protože sama ještě jednoho Peška nemám dokončeného. A toho druhého jsem ušila teprve v pátek.

Ukazuje se, že páté kolo je zkrátka těžké, je to velký oříšek pro všechny z nás. Ale budiž nám útěchou, že to je kolo nejtěžší, kdy se pracuje s velkými plochami, navíc trojúhelníkovými. Příště už to pro každou bude brnkačka. :-)

Prosím vás, abyste Pešky slutečně poslaly co nejdřív. Připomínám, že 6. kolo má zkrácený termín do 30. listopadu, tak je třeba myslet na to, abyste měly dost času na dokončení Pešků.

Mám momentálně 12 obrázků Pešků po 5. kole, jeden by určitě  měl přibýt dneska (to až dodělám rozešitého Peška já). Takže zatím máme jednu třetinu Pešků hotových, i když zítra je termín odesílání! 

Tak šup šup ke strojům a šít!  :-)  

Obrázky Pešků, které mám, jsou velice krásné. Občas (naštěstí opravdu zřídka) se ale z mailů dozvídám, že strany Pešků jsou různě velké nebo že šití není úplně přesné. Vždycky radím té švadlence, které přišel "šišatý" Pešek, aby to napsala švadlence předcházející. Někdy jsme třeba unavené, nebo si to neuvědomíme - je vždycky lepší hned na nějakou (větší) nepřesnost upozornit, aby se neopakovala.

Pešek je cesta i pro nás, učíme se nejen šít jinak, ale myslím, že jsme se naučily i mnoho dalších věcí. Jsem moc ráda, že se k cíli blížíme snad všechny.

Jen winnyfred ze skupiny A se s námi rozloučila - 5. i 6. kolo za ni ušije Monika, která takhle dvojitě zvládla už i 3. kolo. Winnyfred má nemocnou dceru a její časové možnosti jsou bohužel horší, než předpokládala. Držíme palce oběma, aby se zdraví dcerky co nejdřív zlepšilo a winnyfred neměla takové starosti.

Milé švadlenky, moc se těším na další a další obrázky. Je plný zázrak, co jste dokázaly se srdci Pešků, které jste vyslaly na cestu už koncem února.

Vave


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.