úterý 20. srpna 2013

Co vás trápí kolem Pešků

Milé švadlenky,

v posledních dnech jste se na mě obrátily se svými různými starostmi a připomínkami kolem Pešků.

Jedna z vás by ráda změnila určení Peška, ráda by ho měla většího, ještě jednou otočeného - i proto, že se přehlédla a srdce svého Peška neušila na špičku.

Jiným ze švadlenek dělá starost to, že jim Pešek přišel ne úplně pečlivě ušitý. S malými švovými přídavky. Nebo se švy na jedné straně sešitými tak a na druhé tak, takže nejdou pořádně sežehlit.

Tohle jsou samozřejmě všechno citlivé věci a občas se stane i pečlivé švadlence, že někdy ve spěchu nevěnuje šití takovou pozornost jako obvykle. Nebo že něco přehlédne, něco jí nedojde.

Protože všechny šijeme všem, bude asi ze všeho nejlepší, když si mezi sebou tyhle věci řeknete přímo, když si navzájem napíšete všechny připomínky či požadované změny. V rámci skupin byste na sebe měly mít kontakt, pokud ho nemáte, stačí mi napsat, adresu vám poskytnu.

Jak vždycky píšu na blogu, všichni Pešci v galerii vypadají krásně. Ale samozřejmě je to pohled zepředu, bez podrobností. Peška zezadu a zblízka vidíte jen vy, tak bude dobré, když předchozí švadlenku na případné závady upozorníte. V dobrém, v zájmu věci. Protože všechny chceme mít svého Peška dobře ušitého.

Totéž platí pro všechny případné změny, ještě je čas se s následujícími švadlenkami domluvit, zda je možné je realizovat.

I v tomhle je hra na Peška pro každou z nás dobrou školou, nebojte se spolu mluvit, nebojte se říct, co vám vadí. Nebo třeba i co vás těší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.