čtvrtek 27. června 2013

Krásnou dovolenou, krásné prázdniny, milé švadlenky

Milé švadlenky,


doufám, že už všechny máte u sebe Pešky na šití čtvrtého kola. Alespoň já tedy mám - až na jednu fotografii - v galerii obrázky všech našich Pešků. A opravdu jsou všechny velice zajímavé a krásné.

Už svými srdci jste nasadily laťku pěkně vysoko a stále ji tak držíte, nebo spíš ještě zvedáte výš a výš. Doufám, že inspirace a chuť šít vás neopustí ani o prázdninách a že si pro radost ušijete nejen Pešky, ale i spoustu dalších pěkných věcí. 

Užijte si krásné léto, ať již máte dovolenou, prázdniny nebo si to volno uděláte sama pro sebe. Ať sluníčko svítí přiměřeně, voda je jako kafe a houby rostou. 

Příští týden budu pryč, takže na případné maily odpovím až po návratu. Rozhodla jsem se, že vám do mailu pošlu telefonní číslo na sebe, protože teď se stalo v několika případech, že švadlenka neměla z nejrůznějších důvodů možnost použít mail. Takže kdyby se vám šití nějak komplikovalo a kdyby nebyla možnost spojení přes internet, tak mi zavolejte nebo pošlete sms. Současně ze stejných důvodů uvítám, když mi pošlete do mailu telefon na sebe, pokud jste mi ho už neposlaly dříve. 

A neostýchejte se mi napsat, když budete mít nějaké problémy se šitím. Jak už jsem psala, jsme všechny na jedné lodi, všechny už jsme do práce investovaly spoustu času, nějakou tu látku a hlavně své srdce, takže je v zájmu nás všech, abychom došily všechny Pešky v plánovaném čase a měly pod stromečkem krásné překvapení.

Přeju vám příjemné léto.

2 komentáře:

  1. Já také přeji všem krásnou dovolenou,hlavně bez problémů,úrazů a nemocí,ať se všichni zase sejdeme u šití peška,aby ke každé švadlence se vrátil ušitý celý. Já budu mít prázdniny v klidu neboť už má splněno další kolo. Tak aˇse ostatním také daří.
    Prosluněné léto přeje Zdenka

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo, Zdenka už má ušito, jako vždy je hujer nejvzornější. :o) A má ušito moc krásně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.