úterý 23. dubna 2013

Pešek, kam se jen podívám!

Milé švadlenky,

jak už jsem psala v samém úvodu tohoto blogu, po šití Peška jsem toužila od chvíle, kdy jsem ho poprvé viděla. Toužila jsem po něm tolik, že jsem se rozhodla kvůli tomu zorganizovat vlastního Peška.

Pak jsem zjistila, že shodou okolností v té samé době připravila Peška Janička na Dámě. Abychom si moc nekonkurovaly, rozhodla jsem se vyhlásit Peška loudavého s tím, že budu sama usebe šít dva Pešky, a do toho rychlého u Janičky jsem se přihlásila taky. :-)

Teď se zkomplikovala situace u Luci Maci, které moc a moc držím palce, a tak přebírám šití za ní. Dnes mi od ní přišel balíček se dvěma Pešky, které jste jí poslaly.

Takže mám momentálně doma PĚT Pešků (heč heč!).

1. mého Peška, který šiju jako Mystery. Mám ušitá čtyři kola a lámu si hlavu nad pátým. Na přemýšlení mám ale naštěstí ještě spoustu času.
2. Peška z Dámy - tam mám šít třetí kolo, nad kterým si lámu hlavu taky. Tady mi tedy čas běží docela ostře.
3. Peška E3 - toho mám téměř ušitého, jen vytáhnout stroj a našít připravené rohy a 3. kolo je hotové s předstihem.
4. Peška B3 - tam musím bleskově ušít 2. kolo a poslat Gizele, která na něj už čeká.
5. Peška B2 - za Luci Maci budu šít 3. kolo, na to je ještě času dost.

Do nově došlých deníčků jsem zatím stačila jen nakouknout. Jsou osobité, stejně jako jsou osobití vaši Pešci, kteří jsou na vlastní oči ještě krásnější než na fotografii.

Je pro mě radost se jich dotýkat, protože jsou plné pozitivní energie. Je pro mě radost s vámi šít.

A už dost řečí, jdu honem šít, ať Gizelka moc dlouho nečeká. Jen jsem se prostě musela pochlubit. :o)


3 komentáře:

  1. Taky šiju oba pešky a je to opravdu moc zajímavé, když vám přijde obálka. Miluju ty chvíle před usnutím, kdy přemýšlím nad dalším kolem a ne nad běžnými starostmi zaměstnané matky. Už jsem měla peška vyloženě scrapového, toho jsem trošku barevně zkáznila a teď mám zase dvoubarevného. No a nemůžu si pomoct, asi přidám další barvičku :). Naštěstí holky nemají přísná pravidla. Přeji všem hodně hezkého šití a ispirace. Vave děkuji za perfektní organizaci a tento blog.

    OdpovědětVymazat
  2. Alenko, ty tedy netroškaříš ;-) .. Také jedu ve vícero pešcích, a to celkem ve třech a je opravdu prima, sledovat, jak se kolo od kola pešek mění a získává úplně novou tvář ;-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.