pátek 15. února 2013

Prosba o pomoc - spřátelený Pešek na Dámě hledá švadlenky

Milé švadlenky, 

obrátila se na mě s prosbou Janička, která organizuje svižnějšího Peška na Dámě. Ve skupině, která šije variantu B (menší Pešek, velikost 120 x 180 cm), se ze zdravotních a jiných vážných důvodů musely některé švadlenky odhlásit, takže náhle jsou tři místa volná.

Zbývající tři švadlenky se ovšem na šití těší, a tak by byla škoda, kdyby se musel tento Pešek zrušit, zvláště proto, že se Pešek neorganizuje tak často.

Janička tedy hledá náhradnice, které se nebojí rychlejšího, přesto ale dobře zvládnutelného tempa šití. Myslím, že se Janin Pešek dá dobře skloubit i se šitím Loudavého Peška, protože než se v Loudavém Peškovi dostaneme k šití největších dílů, bude Janin Pešek už dávno u cíle.

Troufne si některá z vás přihlásit se do dalšího Peška? Nebo nevíte o nějaké šikulce, která zaváhala s přihláškou a teď si myslí, že je na všechno pozdě?

A děvčata, která máte své blogy, prosím vás, mohla byste tam dát upozornění a odkaz na  tento text, nebo odkaz přímo na Dámu? 

Děkuji vám za spolupráci. Moc by mě potěšilo, kdybychom Janě a dalším švadlenkám dokázaly pomoct. 

Aktualizace:
Pro jistotu sem dám přímo mail na Janičku: etzlerovi@unet.cz.
S potěšením hlásím, že se mi už ozvala dvě děvčata - podle všeho je volné už jen poslední místečko!

2 komentáře:

  1. já by jsem do toho šla "o) .Jestli je ještě volno
    i tak jsem váhala jestli se nemám přihlásit.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvěle, Renato! Děkuju moc. Prosím Tě, napiš rovnou Janě, na Dámě je adresa. A taky je tam zadání 1. kola, můžeš se rovnou pustit do práce. :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.