čtvrtek 14. února 2013

Jak si nechat poslat příspěvek do mailu

Milé švadlenky, 

protože nejsme všechny počítačově stejně zdatné, dovolím si vás upozornit na možnost zasílání příspěvků zveřejněných na tomto blogu do vašeho mailu. Popravdě řečeno, tuto možnost jsem já sama vyzkoušela v praxi teprve včera, i když v blogu ji mám nastavenou od začátku.

Když se podíváte do sloupečku na levé straně obrazovky, tak až úplně dole najdete text "FOLLOW BY EMAIL". Pod ním je bílé pole (okénko či rámeček), do kterého se dá psát. Napište do něj vaši mailovou adresu a klikněte na černé tlačítko s nápisem "Submit" hned vedle. Za chvilku naskočí okno, kde budou taková ta zvlněná písmena a další okénko (rámeček). Opište ta písmena do okénka a klikněte na tlačítko vpravo.

Za chvíli vám na uvedenou mailovou adresu přijde ověřovací mail (v angličtině). Klikněte na odkaz, který v mailu je, a budete mít aktivovanou službu, která zajistí, že každý nový příspěvek na tomto bloku vám přijde do mailu. Takže sem nemusíte chodit a kontrolovat, zda tu není nějaká nová informace, a přesto vám nic důležitého neuteče.

Tak to je druhý malý vzdělávací exkurz do oblasti, která je mnohým z nás více či méně  vzdálená. Všem, kdo tohle mají v malíčku se omlouvám, ale prostě jsem se musela pochlubit tím, co jsem včera objevila. :-)

3 komentáře:

  1. ahojky,díky za rady "jak na to " mám tento blog sice ve sledovaných,ale aby mi něco neuniklo nechala jsem si i posílat na meil.
    Jsem samouk s PC tak vítám každou radu :o)
    Konečně jsem se dostala k šití svého středu,nerada by jsem byla poslední "o)

    OdpovědětVymazat
  2. ...ještě malý dotaz....to opisování písmen a čísel tu máš záměrně?
    nemám to ráda,hrozně to zdržuje ...
    vím jak to zrušit,kdyby jsi chtěla poradit třeba zase ty "o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli to hodně zdržuje, můžeme to zkusit zrušit. Ona je to ochrana proti spamovým robotům, pokud by se to tu plevelilo, můžu to vždycky vrátit. Prosím tedy o radu. :o) Děkuju moc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.