pondělí 18. února 2013

Adresy a kdy poslat první Pešky

Milé švadlenky,

množí se mi od vás dotazy, na jakou adresu máte poslat svůj středový blok. Všechny adresy už mám připravené - vzhledem k počtu švadlenek je budu posílat vždy hromadně v rámci skupiny. Tam už si v rozpisu každá najdete, komu a na jakou adresu budete Peška vždy posílat.

Tedy adresy mám už připravené a klidně vám je pošlu, ale prosím vás, ještě nic nikomu neposílejte, nejdříve v pondělí 25. února, nebo ještě spíš až ve chvíli, kdy ohlásím, že můžete. :o)

Proč? No protože v tuto chvíli mám teprve obrázky 17 bloků, to ještě není ani polovina. Je potřeba, aby byly nejdřív ušité všechny bloky, aby se nemohlo stát, že některé švadlence přijde něčí středový blok dříve, než si stačí ušít ten svůj.

Samozřejmě, ještě je čas, hodně děvčat určitě bude šít až o nastávajícím víkendu. Ale je dobré myslet na to, že vždycky do šití může něco vlézt (nemoc vlastní či dítěte, nečekaná návštěva nebo výpadek elektřiny), a nenechávat si proto šití úplně na poslední chvíli.

Peška spolu hraje-šije vždy šest švadlenek. A těch Peškových koleček máme šest, takže je spousta možností, jak se může Pešek z nepředvídaných důvodů zadrhnout a zpozdit. Proto právě doporučuji dávat si sama pro sebe na šití trochu kratší termín, aby se to pokud možno nestalo.

Takže, jak jsem slíbila, adresy dostanete do 20. února, ale zatím neposílat!  

A jak jsme na tom momentálně se šitím? To najdete v poločasové statistice, připisuji tam průběžně došlé obrázky. Až budu mít obrázků většinu, udělám přehled podle označení švadlenek ve skupinách, abychom měly kontrolu, zda mi všechny vaše maily s obrázky v pořádku došly.




4 komentáře:

  1. No jo, jsem ostuda ještě jsem neposlala fotku, ale ušito už mám :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je ta lepší varianta, Evi. :-) Budu se těšit na obrázek.

      Vymazat
  2. Ještě, že šiji sama pro sebe... Zítra odvezu děti na prázdniny k babi a dědovi, tak pak zasednu za stroj a středový blok, který je zatím jenom na papíře, určitě do 28. února ušiji a pošlu fotku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za návštěvu i za vaše komentáře.